Vivax vCam-5

Zeer gebruikersvriendelijke rioolcamera van Vivax voor iedereen die visuele inspecties wil uitvoeren; van gemeente, ontstopper en reinigingsbedrijf tot bouwbedrijf en industrie.

Rioolcamera’s

De vCam-5 bedieneenheid vormt het middelpunt van het inspectiesysteem; ergonomisch ontworpen, zeer robuust en gemaakt voor gebruik in weer en wind. Het duurzame ontwerp staat garant voor langdurig en storingsvrij gebruik. De vCam-5 legt video en stilstaande beelden vast op zijn 500Gb interne harde schijf, direct op usb-stick of op SD-kaart in AVI-videoformaat. Standaard functies zijn 4x digitale zoom, een volwaardige tekstverwerker, 512Hz/640Hz sondezenders, traceerbare duwkabel, ingesproken commentaar en geïntegreerde Li-Ion-accu. De ingebouwde Wi-Fi-interface maakt het mogelijk live beelden via een app direct op smartphones en tablets met anderen te delen, of met een computer op afstand te bedienen.

Alle haspels zijn vervaardigd uit rvs en leverbaar met 30, 45, 60, 90 of 120 meter speciale ‘True Blue’ glasfiberkabels en bieden een maximale duwafstand en een goede flexibiliteit voor het nemen van bochten.

De verwisselbare camerakoppen, in diameter 18, 26, 34 en 46 millimeter, met zelfnivellerend beeld zijn voorzien van krasbestendige saffier lenzen en hoge intensiteit leds.

Meer informatie over onze producten?

Vraag een demo aan
(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan