P550c FLEXITRAX RIOOLCAMERA

De P550c Flexitrax is een compleet gemotoriseerd en verplaatsbaar inspectiesysteem voor visuele inspecties op afstand.

Het Flexitrax systeem biedt professionals in de inspectiesector de ultieme, mobiele oplossing. Dit geavanceerde en betaalbare systeem heeft de eenvoud en verplaatsbaarheid van een duwcamera-systeem, maar de kenmerken en prestaties zijn gelijk aan een ingewikkeld en duur inspectiesysteem.

De beeldkwaliteit is uitstekend door de ultra heldere ledverlichting en een krachtig digitaal videoplatform. Voor de Flexitrax zijn er 3 uitwisselbare hoge-resolutiecamera's: een vaste camera, een pan/tilt-camera en pan/tilt/zoom-camera met 10x optische zoom.

Het hart van de nieuwe P540c Flexiprobe ™ is de robuuste en weerbestendige controle-eenheid uitgerust met een ultra helder 10 "TFT-scherm geschikt voor beelden van HD kwaliteit. De digitale video's en foto's direct lieve worden weergegeven en worden opgeslagen op het intern geheugen (128GB) en geëxporteerd worden via USB, Dropbox of e-mail. 


De bronzen stuurbare tractor kan volledig onder water functioneren en is waterdicht tot een diepte van 100 meter. De nauwkeurige hellingmeter en sondes leveren data voor (pijp)leidingverloop en helling. 

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan