P350 FLEXITRAX RIOOLCAMERA

De P350 Flexitrax is een compleet gemotoriseerd en verplaatsbaar inspectiesysteem voor visuele inspecties op afstand.

Het systeem biedt professionals in de inspectiesector de ultieme, mobiele oplossing. Dit geavanceerde en betaalbare systeem heeft de eenvoud en verplaatsbaarheid van een duwcamera-systeem, maar de kenmerken en prestaties zijn gelijk aan een ingewikkeld en duur inspectiesysteem.

De beeldkwaliteit is uitstekend door de ultra heldere ledverlichting en een krachtig digitaal videoplatform. Voor de Flexitrax zijn er 3 uitwisselbare hoge-resolutiecamera's: een vaste camera, een pan/tilt-camera en pan/tilt/zoom-camera met 10x optische zoom.

De P350 bedieningsmodule, met een ultra helder 8" kleuren TFT-scherm, biedt de mogelijkheid om in en uit te zoomen en te draaien op foto's, live en opgenomen videobeelden. Door de Mimic™ instelling worden de draai- en hellingshoek weergegeven zodat deze altijd onder controle zijn. De P350 Flexitrax is ontworpen om in bijna elke omgeving goed te functioneren. De bedieningsmodule en kabeltrommel zijn robuust en waterbestendig volgens IP53. Alle beelden en rapportages worden op uitneembare CompactFlash-geheugenkaarten bewaard.

De bronzen stuurbare tractor kan volledig onder water functioneren en is waterdicht tot een diepte van 100 meter. De nauwkeurige hellingmeter en sondes leveren data voor (pijp)leidingverloop en helling. De data kan vanaf de CompactFlash-kaart naar een pc of via een snelle usb 2.0-verbinding overgedragen worden. De bijgeleverde FlexiSight™ software (gebaseerd op Windows) is om videobeelden te bewerken en rapportages om te zetten naar Microsoft® Word. Met de Bluetooth® draadloze technologie kunnen foto's vanaf de bedieningsmodule direct naar een smartphone gestuurd worden om zo direct uw klant van beeldmateriaal te voorzien.

De P350 Flexitrax is klein genoeg om in de achterbak van uw auto te vervoeren. Het systeem is verrijdbaar zodat u toegang heeft tot plaatsen waar u met een voertuig niet kan komen! Er is keuze uit een praktische handbediende kabeldrum of een volledig automatische kabeldrum met kabellengtes tot 300 meter. De bedieningsmodule is tevens compatibel met de P340 Flexiprobe rioolcamera's.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan