PROTEUS RIJDENDE CAMERA

Het Proteus camera-inspectiesysteem is een compleet gemotoriseerd en verplaatsbaar inspectiesysteem voor visuele inspecties op afstand.

Het Proteus systeem heeft alles wat u nodig heeft om leidingen te inspecteren, uw bevindingen te documenteren en ter plaatse gedetailleerde rapporten te maken. De vernieuwde besturingseenheid beschikt over een geïntegreerde joystickcontrole, ergonomisch soft touch-toetsenbord en gebruikersvriendelijke multifunctionele sneltoetsen. Foto- en/of videobeelden kunnen digitaal worden opgenomen op het interne geheugen, USB- of SD-media. Opgenomen beelden (foto en/of video) en gemaakte rapporten kunnen eenvoudig worden overgezet naar een PC met behulp van USB – of SDHC geheugenkaart of met behulp van een WiFi-netwerk.
Het Proteus camera-inspectiesysteem kan worden geleverd met Wincan rapportagesoftware.

Het systeem laat zich voeden door netspanning of door middel van de Proteus Power Pack. Met behulp van deze batterij wordt het systeem nóg flexibeler inzetbaar.

De camera’s met LED verlichting voor het Proteus systeem zijn van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. De camera’s zijn leverbaar in 3 uitvoeringen; een vaste voorwaarts gericht, een zwenk- & rotatie en een zwenk- & rotatie mét optische zoom. Bovendien zijn deze crawlers te voorzien van een achteruitkijk-camera waardoor het besturen van het systeem in complexe leidingen en het terughalen kan worden vergemakkelijkt. Met behulp van de bestuurbare camera’s is men in staat om de wand, de verbindingsnaden en zij-aansluitingen te inspecteren. Met de in de crawler ingebouwde sondes van 512Hz, 640Hz en 33kHz kunnen, met behulp van een lokalisatiesysteem (locator), ondergrondse leidingen eenvoudig worden opgespoord en in kaart gebracht. Het Proteus systeem is leverbaar met diverse nuttige accessoires en met kabelhaspels naar keuze van 100, 250, 300 en 500 meter. Mini-Cam rijdende camera's zijn ook leverbaar in EX klasse, ATEX Zone's.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan