VIVAX VCAM-6 HD

Zeer gebruikersvriendelijke Full HD rioolcamera van Vivax voor iedereen die visuele inspecties uitvoert; van gemeente, ontstopper en reinigingsbedrijf tot bouwbedrijf en industrie.

De veelzijdige vCam-6 HD is een robuust camerasysteem voor het inwendig inspecteren van leidingen en riolen. De heldere, gedetailleerde Full HD beelden kunnen worden voorzien van datum en tijdstempels, audiocommentaar en tekstbeschrijvingen. Met de weerbestendige control unit kan het beeldmateriaal worden vastgelegd op de interne harde schijf van 1 Terabyte, op SD-kaart en USB-stick. Een volledige dag werken kan met een batterijcapaciteit van zes uur en het opladen onderweg met de meegeleverde 110-230VAC en 12VDC laadkabels. De control unit heeft een helder, daglicht leesbaar 24cm touchscreen, een Qwerty toetsenbord en ingebouwde Wi-Fi met groot bereik tot 45m voor de Smartphone/Tablet App. (IOS en Android). Door deze handige App. kan tekst worden toegevoegd en kunnen beelden gemakkelijk met anderen worden gedeeld.

Er zijn twee HD camerakoppen leverbaar met een diameter van 34mm en 46mm. De camerakoppen zijn waterdicht tot 11 bar. Met de traceerbare duwkabel en de ingebouwde sondes van 512Hz, 640Hz en 33kHz kunnen, met een lokalisatiesysteem, ondergrondse leidingen worden opgespoord en in kaart gebracht. De RVS haspel kan worden geleverd met 60, 90 of 120m duwkabel.

Voor het inspecteren van leidingen met een kleine diameter kan gebruik gemaakt worden van de mini-haspels met camerakoppen met een diameter van 18mm en 26mm. Deze carbon haspels met RVS frame zijn leverbaar met 30m of 45m duwkabel.
vCam systemen zijn voorzien van speciale ‘True Blue’ glasfiberkabels en bieden een maximale duwafstand en een goede flexibiliteit voor het nemen van bochten.

De verwisselbare camerakoppen, in diameter 18, 26, 34 en 46 millimeter, met zelf nivellerend beeld zijn voorzien van krasbestendige saffier lenzen en hoge intensiteit LEDs.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan