Vivax vLoc3-Cam Lokaliseersysteem

Gemakkelijk opsporen van rioolcamera's kan met behulp van het vLoc3-Cam lokaliseersysteem

Gemakkelijk opsporen van rioolcamera's kan met behulp van het vLoc3-Cam lokaliseersysteem. De vLoc3-Cam is de gemakkelijkst te gebruiken sonde locator die momenteel op de markt is. Doordat dit nieuwe type locator is voorzien van een extra antenne kan de rioolcamera sonde vanuit elke positie worden gevonden.

De richtingspijlen die op het heldere kleuren scherm worden weergegeven zullen de gebruiker eenvoudig naar de sonde leiden. De vLoc3-Cam bevat meerdere sonde-frequenties waardoor hij compatibel is met de belangrijkste duwcamera's en rijdende camera's op de markt.
Met de vLoc3-Cam is het tevens mogelijk om de duwkabel zelf te traceren. Met behulp van een optionele draagbare zender is de duwkabel in de buis te lokaliseren. Behalve de bovenvermelde opspoormogelijkheden is het ook mogelijk met behulp van dit opspoorsysteem de aanwezigheid van stroomvoerende leidingen, CATV en telefoonlijnen te detecteren.
Het intekenen en rapporteren van posities wordt zeer eenvoudig mogelijk door dit localisatiesysteem met behulp van Bluetooth te koppelen met een smartphone. Via een app worden coördinaten vastgelegd en kan een webportaal worden gebruikt.   

Vivax levert ook kabel-, leiding- en kabelstoring- lokalisatiesystemen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar onze partner Kabel Meet Techniek Services B.V. uit Werkendam.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan