Flexiprobe P540c

De Pearpoint P540c Flexiprobe™ rioolcamera is een inspectiesysteem voor riolen en pijpleidingen in de industrie.

Het hart van de nieuwe P540c Flexiprobe ™ is de robuuste en weerbestendige controle-eenheid uitgerust met een ultra helder 10 "TFT-scherm geschikt voor beelden van HD kwaliteit. Video's en foto's kunnen gemakkelijk worden opgeslagen op het intern geheugen (128GB) en geëxporteerd worden via USB, Dropbox of e-mail. De digitale beelden kunnen meteen worden overgedragen en bekeken op een computer.

De P540c biedt de keuze uit 3 verwisselbare robuuste, hoge-resolutie riool camera's, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en afhankelijk van het type, geschikt voor een maximale druk van 11 bar (100 meter onder water).


De Pearpoint Flexiprobe-systemen worden geleverd met kabelhaspels van 30, 60, 120 of 150 meter. De systemen zijn uitgerust met digitale beeldopslag en voorzien van rapportage software om indien gewenst op locatie het rapport te maken. 

Met behulp van de ingebouwde sonde en een localisatiesysteem (optie) is de camera vanaf boven de grond eenvoudig op te sporen.

De nieuwe installateurs haspel, type Plumbers, met een 30 meter kabel is ontworpen om de meest moeilijke bochten in smalle buizen verwerken.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan