MINI-CAM SOLOPRO+50

Robuust, betrouwbaar, intelligent, met totale inspectie productiviteit

Mini-Cam's SOLOPro+50 video-inspectiesysteem voor pijpleidingen is voorzien van een robuuste en compacte draai-, zwenk lasercamera, ontworpen om nauwkeurige inspecties uit te voeren in pijpen met een kleine diameter. Geïntegreerde dubbel uitgelijnde lasers en afstandssensor maken meting van buisdiameters en defecten mogelijk.
De nieuwe extra flexibele duwkabel helpt bij het navigeren in krappe bochten en zijwaartse invoer. 
De kleurencamera met hoogwaardige cameralens en vier ultra heldere LED's garanderen duidelijke, kwaliteitsbeelden. 

De besturingseenheid beschikt over een geïntegreerde joystick controle, ergonomisch soft touch-toetsenbord en gebruikersvriendelijke multifunctionele sneltoetsen. Foto- en/of videobeelden kunnen digitaal worden opgenomen op het interne geheugen, USB- of SD-media. Opgenomen beelden (foto en/of video) en gemaakte rapporten kunnen eenvoudig worden overgezet naar een PC met behulp van USB – of SDHC geheugenkaart of met behulp van een bestaand Wi-Fi netwerk.
Het SoloProPlus camera-inspectiesysteem wordt geleverd met Wincan rapportagesoftware.

Met de bij de camera ingebouwde sondes van 512Hz, 640Hz en 33kHz kunnen, met behulp van een lokalisatiesysteem (locator), ondergrondse leidingen worden opgespoord en in kaart gebracht. Het SoloProPlus systeem is leverbaar met haspel, met naar keuze een duwkabel van 40, 60 of 100 meter.

Mini-Cam duwcamera's zijn ook leverbaar in EX klasse, ATEX Zone's.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan