MINI-CAM SOLOPRO+ Mini-Reel

Veelzijdig en flexibel voor inspecties van leidingen met kleine diameter

Mini-Cam's SOLOPro+ Mini-Reel video-inspectiesysteem voor pijpleidingen is een compact en draagbaar systeem voorzien van een miniatuur kleurencamera, ontworpen om inspecties uit te voeren in pijpen met bochten en een kleine diameter. 
De hoogwaardige kleurencamera is voorzien van regelbare LED verlichting, opspoor zender en flexibele duwkabel. 
Het Mini-Reel systeem kan als uitbreiding worden toegepast op het standaard SoloPro+ systeem waardoor het bereik van te inspecteren leidingen wordt vergroot en men op zelfde gebruikersvriendelijke manier opnames en/of rapportages kan maken maar het kan natuurlijk ook van een eigen besturingseenheid worden voorzien.

De besturingseenheid beschikt over een geïntegreerde joystick controle, ergonomisch soft touch-toetsenbord en gebruikersvriendelijke multifunctionele sneltoetsen. Foto- en/of videobeelden kunnen digitaal worden opgenomen op het interne geheugen, USB- of SD-media. Opgenomen beelden (foto en/of video) en gemaakte rapporten kunnen eenvoudig worden overgezet naar een PC met behulp van USB – of SDHC geheugenkaart of met behulp van een bestaand Wi-Fi netwerk.
Het SoloProPlus camera-inspectiesysteem wordt geleverd met Wincan rapportagesoftware.

Met de bij de camera ingebouwde sondes van 512Hz of 640Hz kunnen, met behulp van een lokalisatiesysteem (locator), ondergrondse leidingen worden opgespoord en in kaart gebracht. Het Mini-Reel systeem wordt geleverd met 30 meter duwkabel op de haspel.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan