MINI-CAM SOLOPRO+

Zeer complete en gebruikersvriendelijke rioolcamera van Mini-Cam voor visuele inspecties van leidingen. Uit te rusten met voorwaartse- of zwenk- en rotatie kleurencamera.

Het SOLOPro+ systeem heeft alles wat u nodig heeft om leidingen te inspecteren, uw bevindingen te documenteren en ter plaatse gedetailleerde rapporten te maken.

De vernieuwde besturingseenheid beschikt over een geïntegreerde joystickcontrole, ergonomisch soft touch-toetsenbord en gebruikersvriendelijke multifunctionele sneltoetsen. Foto- en/of videobeelden kunnen digitaal worden opgenomen op het interne geheugen, USB- of SD-media. Opgenomen beelden (foto en/of video) en gemaakte rapporten kunnen eenvoudig worden overgezet naar een PC met behulp van USB – of SDHC geheugenkaart of met behulp van een bestaand Wi-Fi netwerk.
Het SoloProPlus camera-inspectiesysteem wordt geleverd met Wincan rapportagesoftware.

Het SoloProPlus systeem is leverbaar met haspel met, naar keuze 40, 60, 100 of 120 meter en met 3 modellen hoge kwaliteitscamera’s (axiaal of zwenk- en rotatie) met regelbare LED verlichting. Met behulp van de bestuurbare (zwenk & rotatie) camera's is men instaat om de wand, verbindingsnaden en zij-aansluitingen te inspecteren en metingen te verrichten. De zeer compacte bestuurbare camera, type SoloPro+50, is geschikt voor leidingen vanaf Ø60mm. 


Het nieuwe Mini-Reel systeem is een compact en draagbaar systeem wat ook als uitbreiding op het bestaande SoloPro+ systeem kan dienen. Het biedt de oplossing voor het inspecteren van leidingen met nog kleinere diameters en lastige en moeilijk te navigeren situaties.


Met de bij de camera ingebouwde sondes kunnen, met behulp van een lokalisatiesysteem (locator), ondergrondse leidingen worden opgespoord en in kaart gebracht. 

Mini-Cam duwcamera's zijn ook leverbaar in EX klasse, ATEX Zone's.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan