MINI-CAM SOLOPRO+

Zeer complete en gebruikersvriendelijke rioolcamera van Mini-Cam voor visuele inspecties van leidingen. Uit te rusten met voorwaartse- of zwenk- en rotatie kleurencamera.

SOLOPro + heeft alles wat u nodig heeft om leidingen te inspecteren, uw bevindingen te documenteren en ter plaatse gedetailleerde rapporten te maken.

De vernieuwde besturingseenheid beschikt over een geïntegreerde joystickcontrole, ergonomisch soft touch-toetsenbord en gebruikersvriendelijke multifunctionele sneltoetsen. Foto- en/of videobeelden kunnen digitaal worden opgenomen op het interne geheugen, USB- of SD-media. Opgenomen beelden (foto en/of video) en gemaakte rapporten kunnen eenvoudig worden overgezet naar een PC met behulp van USB – of SDHC geheugenkaart of met behulp van een bestaand Wi-Fi netwerk.
Het SoloProPlus camera-inspectiesysteem kan worden geleverd met Wincan rapportagesoftware.

De camera’s (axiaal of zwenk- en rotatie) met LED verlichting voor de SoloPro+ zijn van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Met behulp van de bestuurbare (zwenk- & rotatie) camera is men instaat om de wand, verbindingsnaden en zij-aansluitingen te inspecteren. Met de bij de camera ingebouwde sondes van 512Hz, 640Hz en 33kHz kunnen, met behulp van een lokalisatiesysteem (locator), ondergrondse leidingen worden opgespoord en in kaart gebracht. Het SoloProPlus systeem is leverbaar met haspel, met naar keuze een duwkabel van 40, 60, 100 of 120 meter.

Mini-Cam duwcamera's zijn ook leverbaar in EX klasse, ATEX Zone 1.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan