OUTLET MET APPARATUUR

Voorraad van demomodellen en ex-verhuur-apparatuur voor een gunstige prijs met garantie. Het assortiment bestaat uit professionele apparatuur in topconditie. Ze zijn voor een korte of langere periode verhuurd of gebruikt voor een demonstratie. Bekijk hieronder het aanbod:

ECOKIT FLEX ENDOSCOOPSET

Professionele endoscoopset met half-flexibele glasvezel-endoscoop Ø 8,0 millimeter, lengte 600 millimeter met High Power led-lichtbron en transportkoffer.

€ 1.360

ENDOSCOOPSET MET BESTUURBARE TIP

Professionele endoscoopset met buigbare glasvezelendoscoop en naar 2-zijden bestuurbare tip; Ø 8,0 millimeter, lengte 600 millimeter; focusseerbaar oculair; 75W Halogeen lichtbron; Systeem-draagkoffer.

€ 2.830

VIDEO-ENDOSCOOP 4,5MM MSVI

Handzame video-endoscoop met ledverlichting; diameter: Ø 4, millimeter; lengte 1,5 meter; opname van foto's en video op uitneembare SD-kaart; probe is waterdicht, bedieneenheid is spatwaterdicht.

€ 1.950

RIOOLCAMERA RICO EAB ZWART-WIT

Net en goed werkend systeem met 25 meter duwkabel en 33 millimeter camerakop.

€ 950,-

COMPLEET INGERICHT INSPECTIEVOERTUIG

Compleet ingericht voertuig op basis van een Land Rover Defender 110 HT voor het inspecteren van rioolleidingen. Deze bestaande installatie heeft een handbediende kabeldrum met 250 meter kabel en is geschikt voor inspectie van leidingen diameter Ø 225 millimter tot Ø 2000 millimeter. Zowel de auto als de apparatuur zijn nauwelijks gebruikt en verkeren in een onberispelijke staat van onderhoud.

€ 47.000

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan