iTool DVR-Systeem

Basisunit met SmartChange verwisselbare videoborescopen,
digitale videorecording en zoomfunctie.

iTool DVR-Systeem

Het nieuwe iToolDVR System ondersteunt vele industriële toepassingen. De basisunit is een 17 centimeter (6,8") hoge resolutie TFT-display en een zeer krachtige integrale 24W Metal Halide lichtbron

iTool DVR-SysteemMaak met een druk op de knop een digitale opname van inspectiebeelden als video (.avi) of foto (.bmp) op een hoge capaciteit 32Gb SD-geheugenkaart. Intuïtieve bediening en gebruiksvriendelijke software voor tekstnotatie in de inspectiebeelden. De 3,5x zoomfunctie toont elk detail.

SmartChange maakt wisselen van video-borescopen eenvoudig. Video-borescopen voor iTool, zoals de iSeries videoborescopen, zijn in alle richtingen bestuurbaar, in diameters 4, 6 en 8 millimeter en in lengten van 1 tot 15 meter.

iSeries videoborescopen voor iTool hebben verwisselbare objectieven met het unieke SmartFocussysteem. Zonder een objectief te wisselen kan de focusafstand eenvoudig worden versteld van macro tot oneindig. iSeries videoborescopen zijn leverbaar als UV-model en als versie met werkkanaal.

iTool DVR-Systeem

Meer informatie over onze producten?

Vraag een demo aan
(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan