iRis DVR-Systeem

iRis DVR 5 draagbare industriële videoborescoop
met videorecording en groot 12,7 centimeter (5 inch) display.

iRis DVR-Systeem

Met de nieuwe iRis DVR 5 Videoborescoop worden stilstaande beelden of video-opnamen van visuele inspecties op afstand volledig digitaal opgenomen in een schitterende beeldkwaliteit. De 3,5x zoom toont ieder detail. Elke beweging van een onderdeel of de druppel van een lek wordt weergegeven op het 12,7 centimeter grote VGA-scherm en opgeslagen op een SD-geheugenkaart tot 32Gb.

Bovendien is de iRis DVR 5 de eerste compacte video-borescoop ter wereld met een 180° draaibare handgreep en een 180° draaibaar beeldscherm. Stel uw scherm zo in zodat de weergave optimaal is en draai de handgreep van de videoborescoop voor een comfortabele bediening van de tipbesturing voor de links- of rechtshandige gebruiker.

Extreem compacte afmetingenminimaal gewicht (1,35 kilo), lithium-ion-batterij, 3-traps regelbare led-lichtbron en de eenvoudige bediening zijn de opvallende kenmerken van de iRisDVR 5 videoborescoop. Het borescoopsysteem is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen; probe diameters van 4, 6 en 8 millimeter en werklengtes van 1,5 tot 7,5 meter.

iRis DVR videoborescopen hebben verwisselbare objectieven met het unieke SmartFocus systeem. Zonder een objectief te wisselen kan de focusafstand eenvoudig worden versteld van macro tot oneindig.

iRis DVR-Systeem iRis DVR-Systeem

Meer informatie over onze producten?

Vraag een demo aan
(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan