WATERBRON CAMERA, R-CAM 1000 tle

Compleet camera-inspectiesysteem voor waterputten en verticale leidingen, voorzien van dual camera, regelbare LED verlichting en digitale beeldopslag.

WATERBRON CAMERA, R-CAM 1000

Het R-Cam 1000 TLE systeem is een compact en mobiel systeem wat met behulp van een standaard personenwagen vervoerd kan worden. 
Met behulp van dit Laval R-Cam 1000 TLE downhole camera-inspectiesysteem kan men video-inspecties uitvoeren van boorgaten tot 300m diepte en een diameter van 30,5cm. Dit lichtgewicht professionele camerasysteem wordt geleverd met eigen wagen en gemotoriseerde zelfleggende kabeldrum. Het laat zich voeden door een draagbare accu (12Vdc) of netvoeding (230Vac). Doordat een neerwaartse camera én een bestuurbare zijwaartse camera zijn toegepast, is een complete visuele inspectie van de bron uit te voeren. Met behulp van het digitale opname systeem (16GB intern) en export via USB wordt belangrijke data zoals; diepte aanduiding, tijd-/datum en eventueel tekst in beeld weergegeven en opgenomen. Het model R-Cam 1300 TLE systeem wordt geleverd met 400m kabel. 

WATERBRON CAMERA, R-CAM 1000

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan