Industriële video-endoscopen

Opticon Benelux biedt voor elke toepassing de juiste inspectie-oplossing

De industriële video-endoscopen van IT Concepts zijn ‘made in Germany’ en staan bekend om hun briljante beeldkwaliteit en intuïtieve bediening. Door de compacte afmetingen en het lage gewicht zijn de videoscopen zeer portable. De video-endoscopen zijn leverbaar in diameters van 2,4 tot en met 8mm. Voor elke toepassing bestaat een passende video-endoscoop. Er is zelfs een video-endoscoop voor gebruik in ATEX EX omgeving.

Endoscopen - XLED-videoscoop

Het  X-Led Video-endoscoopsysteem is een industriële video-endoscoop met ingebouwde High Power LED lichtbron. X-Led2 endoscopen zijn leverbaar met een diameter vanaf 3mm en bieden uitstekende prestaties voor een bescheiden prijs. 

XLED-systemen

Endoscopen - XLED PRO-systeem

De flexibel inzetbare XLED PRO systemen zijn van hoge kwaliteit, handzaam, lichtgewicht en voorzien van verwisselbare probes. De krachtige FOLED-hybride verlichting zorgt samen met de HD Micro-Chip voor hoogwaardige beeldkwaliteit.
De XLED PRO videoscopen zijn leverbaar in diameters van 2,4, 3, 4 of  6 millimeter en met een lengte van 1 meter tot maximaal 7,5 meter.

XLED PRO-systeem

Endoscopen - iRisDVR-systeem

Het iRisDVR-systeem is een industriële portable video-endoscoop met een groot 180º draaibaar display en krachtige LED-verlichting. Op een uitneembare SD-kaart kunnen foto's en video's worden vastgelegd. De iRisDVR heeft een zoomfunctie en biedt keuze uit verschillende diameters van 4, 6 en 8 millimeter en lengtes tot 7,5 meter. Het iRisDVR XT model is gecertificeerd voor gebruik in ATEX EX ruimten.

iRisDVR-systeem

iTool|DVR videoscoop - Endoscopen

Het iToolDVR-systeem kenmerkt zich als een systeem met de meest uitgebreide mogelijkheden. Een aparte basis-unit met groot display, zeer krachtige Metal Halide lichtbron, beeldintegratie en zoomfunctie. Beelden van inspecties kunnen met de iTool eenvoudig worden vastgelegd op een uitneembare SD-kaart. De iTool is geschikt voor alle video-endoscopen.

iToolDVR- systeem

Meer informatie over onze producten?

Vraag een demo aan
(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan