IRIS DVR-SYSTEEM

iRis DVR 5 draagbare industriële videoscoop (technische videoborescoop) met videorecording en groot 12,7 centimeter (5 inch) display.

IRIS DVR-SYSTEEM

Met de nieuwe iRis DVR 5 Videoscoop worden stilstaande beelden of video-opnamen van visuele inspecties op afstand volledig digitaal opgenomen in een schitterende beeldkwaliteit. De 3,5x zoom toont ieder detail. Elke beweging van een onderdeel of de druppel van een lek wordt weergegeven op het 12,7 centimeter grote VGA-scherm en opgeslagen op een SD-geheugenkaart tot 32Gb.


Bovendien is de iRis DVR 5 de eerste compacte video-endoscoop ter wereld met een 180° draaibare handgreep en een 180° draaibaar beeldscherm. Stel uw scherm zo in zodat de weergave optimaal is en draai de handgreep van de videoscoop voor een comfortabele bediening van de tipbesturing voor de links- of rechtshandige gebruiker.

Extreem compacte afmetingen, minimaal gewicht (1,35 kilo), lithium-ion-batterij, 3-traps regelbare led-lichtbron en de eenvoudige bediening zijn de opvallende kenmerken van de iRisDVR 5 video-endoscoop. Het endoscoopsysteem is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, endoscoopdiameters van 4, 6 en 8 millimeter en werklengtes van 1,5 tot 7,5 meter.

iRis DVR-videoscopen hebben verwisselbare objectieven met het unieke SmartFocussysteem. Zonder een objectief te wisselen kan de focusafstand eenvoudig worden versteld van macro tot oneindig.

MEER INFORMATIE OVER ONZE PRODUCTEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan