MItcorp X750 HD video-endoscoop

Flexibel inzetbaar robuuste en mobiele HD-borescoop.

Het SOLOPro+ systeem heeft alles wat u nodig heeft om leidingen te inspecteren, uw bevindingen te documenteren en ter plaatse gedetailleerde rapporten te maken.

De vernieuwde besturingseenheid beschikt over een geïntegreerde joystickcontrole, ergonomisch soft touch-toetsenbord en gebruikersvriendelijke multifunctionele sneltoetsen. Foto- en/of videobeelden kunnen digitaal worden opgenomen op het interne geheugen, USB- of SD-media. Opgenomen beelden (foto en/of video) en gemaakte rapporten kunnen eenvoudig worden overgezet naar een PC met behulp van USB – of SDHC geheugenkaart of met behulp van een bestaand Wi-Fi netwerk.
Het SoloProPlus camera-inspectiesysteem wordt geleverd met Wincan rapportagesoftware.

Het SoloProPlus systeem is leverbaar met haspel met, naar keuze 40, 60, 100 of 120 meter en met 3 modellen hoge kwaliteitscamera’s (axiaal of zwenk- en rotatie) met regelbare LED verlichting. Met behulp van de bestuurbare (zwenk & rotatie) camera's is men instaat om de wand, verbindingsnaden en zij-aansluitingen te inspecteren en metingen te verrichten. De zeer compacte bestuurbare camera, type SoloPro+50, is geschikt voor leidingen vanaf Ø60mm. 


MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan