INDUSTRIËLE VIDEO-ENDOSCOPEN

Opticon Benelux biedt voor elke toepassing de juiste inspectie-oplossing

Onze industriële video-endoscopen van IT-Concepts GmbH en Mitcorp staan bekend om hun briljante beeldkwaliteit en intuïtieve bediening. Door de compacte afmetingen en het lage gewicht zijn deze videoscopen zeer gemakkelijk en flexibel in te zetten. De video-endoscopen zijn leverbaar in diameters van 2,4 tot en met 10mm. Voor elke toepassing bestaat een passende video-endoscoop. Er is zelfs een video-endoscoop voor gebruik in ATEX EX omgeving.

XLED-systemen

Het X-Led Video-endoscoopsysteem is een industriële video-endoscoop met ingebouwde High Power LED lichtbron. X-Led2 endoscopen zijn leverbaar met een diameter vanaf 3mm en bieden uitstekende prestaties voor een bescheiden prijs.

Het MX500 of MX1000 systeem is opgebouwd met een Ø3,9mm video-endoscoop die in verschillende uitvoeringen leverbaar is. Het bedieningsvriendelijke systeem wordt geleverd met een compacte monitor/recorder met touchscreen en een aantal handige accessoires. 

Het flexibel inzetbare XLED PRO systeem is van hoge kwaliteit, handzaam, lichtgewicht en voorzien van  verwisselbare probe. De krachtige FOLED-hybride verlichting zorgt samen met de HD Micro-Chip voor hoogwaardige beeldkwaliteit.De XLED PRO videoscopen zijn leverbaar in diameters van 2,4, 3, 4 of 6 millimeter en met een lengte van 1 meter tot maximaal 7,5 meter.

Het X500 of X1000Plus systeem kan worden opgebouwd met Ø5,4mm en Ø6mm video-endoscopen. Het bedieningsvriendelijke systeem wordt geleverd met een compacte monitor/recorder met touchscreen en een aantal handige accessoires.   

Het iRisDVR-systeem is een industriële portable video-endoscoop met een groot 180° draaibaar display en krachtige LED-verlichting. Op een uitneembare SD-kaart kunnen foto's en video's worden vastgelegd. De iRisDVR heeft een zoomfunctie en biedt keuze uit verschillende diameters van 4, 6 en 8 millimeter en lengte tot 7,5 meter. Het iRisDVR XT model is gecertificeerd voor gebruikt in ATEX EX ruimten. 

Het iToolDVR-systeem kenmerkt zich als een systeem met de meest uitgebreide mogelijkheden. Een aparte basis-unit met groot display, zeer krachtige Metal Halide lichtbron, beeldintegratie en zoomfunctie.
Beelden van inspecties kunnen met de iTool eenvoudig worden vastgelegd op de uitneembare SD-kaart. De iTool is geschikt voor alle iSeries endoscopen en is ook geschikt voor onderzoeken met UV-licht.

Het iRis PRO X systeem maakt deel uit van de PRO series. Het alles-in-één systeem kan worden voorzien van probes met een diameter van 2,4, 3, 4 en 6 millimeter en met een werklengte tot maximaal 7,5 meter.
De beelden van hoge kwaliteit  kunnen in projectmappen worden opgenomen en voorzien worden van markeringen.

Het PRM systeem bestaat uit een Ø10mm video-endoscoop voorzien van een lange kabel op haspel en de compacte monitor/recorder met touchscreen functie, type X1000Plus.
Deze video-endoscoop is speciaal ontwikkeld voor het inspecteren van warmtewisselaars of gelijksoortige toepassingen.
 

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan