Duw- of schuifcamera’s

Een duwcamera of schuifcamera, voor inspectie van een riool of pijpleiding, wordt handmatig door een leiding geduwd. Een verstopping, scheur, vervuiling of slechte
verbinding in de leiding is direct zichtbaar. Schuifcamera's zijn zelfs leverbaar in EX klasse's.

Duw- of schuifcamera’s

Een duwcamera past gemakkelijk door een leiding met bochten. Deze is geschikt voor inspecties van buizen en leidingen met diameters van 18 millimeter tot 450 millimeter en met lengtes tot 150 meter. De waterdichte camerakoppen van de inspectiecamera's, veelal met zelfnivellerend beeld, zijn voorzien van een krachtige ledverlichting en een sonde om de camera in een ondergrondse leiding op te sporen met een lokalisatiesysteem.

vCam camera-inspectiesystemen

De vCam camera-inspectiesystemen van Vivax zijn leverbaar met kabelhaspels van 20, 30, 60 en 120 meter. De meeste systemen zijn uitgerust met digitale beeldopslag en rapportagemogelijkheid via harde schijf, SD-kaart of usb-stick.

vCam camera-inspectiesystemen

Pearpoint Flexiprobe-systemen

De Pearpoint Flexiprobe-systemen worden geleverd met kabelhaspels van 30, 60, 120 of 150 meter. De meeste systemen zijn uitgerust met digitale beeldopslag en rapportagemogelijkheid via geheugenkaart of usb-stick.

Pearpoint Flexiprobe-systemen

Meer informatie over onze producten?

Vraag een demo aan
(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan