IRIS PRO SYSTEEM

iRis PRO draagbare industriële videoscoop met groot 7 inch display.

iRis PRO borescoop voor endoscopisch onderzoek in de industrie

Deze video-endoscoop is leverbaar als iRis 7 PRO en als iRis X PRO. Elk model bezit eigenschappen optimaal afgestemd op het toepassingsgebied.

Met de nieuwe iRis PRO Videoscoop worden stilstaande beelden of video-opnamen van visuele inspecties op afstand volledig digitaal opgenomen in een te kiezen mappenstructuur op het interne digitale geheugen. Zo kan men per project of per inspecteur gemakkelijk beelden toevoegen of selecteren en gebruiken voor rapportage.
Opgenomen beelden zijn gemakkelijk te exporteren via WiFi of USB. Het eenvoudig toevoegen van commentaar en het aanbrengen van markeringen zorgt voor snel begrip. De iRis PRO is voorzien van een 180° draaibare handgreep en een 180° draaibaar beeldscherm


De iRis PRO is voorzien van een touchscreen display en oplaadbare Li-Ion batterij die eenvoudig is te verwisselen. De high power regelbare LED-lichtbron en de eenvoudige bediening zijn de opvallende kenmerken van de iRis PRO video-endoscoop. Het endoscoopsysteem is verkrijgbaar met probe diameters van 2,4, 3, 4 en 6 millimeter en werklengtes van 1,5 tot 7,5 meter.

Sinds kort zijn iRis PRO video-endoscopen niet alleen leverbaar met voorwaartse- óf zijwaartse visie, deze professionele videoscopen kunnen uitgevoerd worden met beide. Deze dual sensor endoscopen hebben een zeer korte tip en maken het inspecteren en documenteren nóg eenvoudiger.

iRis PRO borescoop voor endoscopisch onderzoek in de industrie iRis PRO borescoop voor endoscopisch onderzoek in de industrie

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan