PRO Series video-ENDOSCOPEN

Onbegrensde mogelijkheden en uitstekende beeldkwaliteit

Het nieuwe 7" PRO platform van IT-Concepts GmbH ondersteunt de volledige PRO Series videoscoop productlijn. Met de PRO Series wordt een flexibel systeem aangeboden, wat zowel in een draagbaar- en een werkstation- toepassing met verwisselbare video-probes voorziet.
Deze verscheidenheid van combinaties maakt "visuele inspecties op afstand" in vrijwel alle industriële toepassingen mogelijk. 
De PRO Series video-endoscoop is voorzien van een 7" aanraakscherm (1280x800 pixels), een intern geheugen en video-probes vanaf Ø2,4mm.

De PRO Series video-endoscoop biedt nuttige eigenschappen, zoals; 360° tip-besturing, USB beeld export met auto-synchronisatie, AIT en HD beeldsensoren, verwisselbare objectieven, het aanbrengen van markeringen en WiFi voor beeldoverdracht.
Met de Dual View optie is het mogelijk om tegelijkertijd, zowel de voorwaartse als een zijwaartse kijkrichting te realiseren.  
Voor zware omstandigheden waarbij de kans op slijtage en/of beschadigen van de beeldsensor of tip aanzienlijk is, bestaat bij het XTC PRO model de mogelijkheid om de probe kop te verwisselen. Dit verwisselen kan men zelf in het veld uitvoeren en bespaart dus downtime en kosten.

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan