ISERIES VIDEOSCOPEN

iSeries industriële videoscopen (technische video-borescopen) zijn compatibel met bijna alle lichtbronnen, videomonitoren en opname-apparatuur.

Videoscopen van IT Concepts zijn geschikt voor bijna iedere inspectie en zijn leverbaar met een werkkanaal, dankzij een brede range van focusseerbare en verwisselbare objectieven en 90º prisma's. iSeries videoscopen zijn er in diameters 4, 6 en 8 millimeter en in werklengten van 1 tot 15 meter.
Geavanceerde innovaties met als resultaat uiterst kostenbesparende videoscoop-inspecties. Economisch omdat u gebruik kunt maken van een breed scala aan beeldschermen of apparatuur voor afspelen, foto's of video-opnames.

Dezelfde modulaire opbouw geldt ook voor lichtbronnen, lichtbronadapters en lichtgeleide kabeladapters. IT Concepts video-endoscopen kunnen worden aangesloten op vrijwel elke lichtbron. Hierdoor is het ook mogelijk om inwendige inspecties uit te voeren met UV-verlichting. Deze modulaire videoscopen kunnen altijd worden uitgebreid al naargelang uw veranderde behoeften. Een oplossing die met u meegroeit!

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan