IRIS DVR-SYSTEEM

iRis DVR draagbare industriële videoscoop (videoborescoop) met videorecording en 5 inch display.

IRIS DVR borescoop voor endoscopisch onderzoek in de industrie

Met de nieuwe iRis DVR Videoscoop worden stilstaande beelden of video-opnamen van visuele inspecties op afstand volledig digitaal opgenomen in een schitterende beeldkwaliteit. De 3,5x zoom toont ieder detail. Elke beweging van een onderdeel of de druppel van een lek wordt weergegeven op het 12,7 centimeter grote VGA-scherm en opgeslagen op een SD-geheugenkaart tot 32Gb.


Bovendien is de iRis DVR de eerste compacte video-endoscoop ter wereld met een 180° draaibare handgreep en een 180° draaibaar beeldscherm. Stel uw scherm zo in zodat de weergave optimaal is en draai de handgreep van de videoscoop voor een comfortabele bediening van de tipbesturing voor de links- of rechtshandige gebruiker.

Extreem compacte afmetingen, minimaal gewicht (1,35 kilo), lithium-ion-batterij, regelbare LED-lichtbron en de eenvoudige bediening zijn de opvallende kenmerken van de iRisDVR video-endoscoop. Het endoscoop systeem is verkrijgbaar in verschillende modellen, endoscoop diameters van 4, 6 en 8 millimeter en werklengtes van 1,5 tot 7,5 meter.
Speciaal voor gebruik in een omgeving met een verhoogd explosie gevaar is het iRisDVR systeem is als enige video-endoscoop leverbaar als ATEX EX model.

 
iRis DVR-videoscopen zijn leverbaar met verwisselbare objectieven met het unieke SmartFocussysteem. Zonder een objectief te wisselen kan de focusafstand eenvoudig worden versteld van macro tot oneindig.

IRIS DVR borescoop voor endoscopisch onderzoek in de industrie

MEER INFORMATIE OVER ONZE OPLOSSINGEN?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan