Tankinspectiecamera

Voor het op afstand inspecteren van grote ruimten en tankinspecties bieden we robuuste industriële Pan-Tilt-Zoom-camera's met krachtige verlichting.

Ca-Zoom tankinspectiecamera

Geavanceerd camera-inspectiesysteem met op afstand bestuurbare camera voor het veilig inspecteren van onder andere vaten, silo's, opslagtanks, floating roofs, tanks van tankwagens, reactorvaten, putten en grote leidingen. De 3 verwisselbare camerakoppen PTZ 140, PTZ 100 en PTZ 70 hebben verschillende diameters. De zoomcamera's zijn voorzien van een krachtige regelbare verlichting en een temperatuur-waarschuwingssysteem.

De handzame bedieneenheid met VGA LCD-monitor heeft joysticks voor pan, tilt, zoom en verlichting en druktoetsen voor foto of video, opname en weergave en een tekstcomputer met tijd en datum voor betitelen van beelden. Met de Camera Control Unit worden de beelden opgeslagen op een intern geheugen of op een uitneembare geheugenkaart. De camera's zijn geschikt voor gebruik in lucht en onder water. Het systeem wordt geleverd in een draagbare transportkoffer met wielen. Speciale statieven, stangen en een lasermeetsysteem zijn optioneel.

Ca-Zoom tankinspectiecamera Ca-Zoom tankinspectiecamera

Meer informatie over onze producten?

Vraag een demo aan
(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan