Outlet met apparatuur

Voorraad van demomodellen en ex-verhuur-apparatuur voor een gunstige prijs met garantie. Het assortiment bestaat uit professionele apparatuur in topconditie. Ze zijn voor een korte of langere periode verhuurd of gebruikt voor een demonstratie. Bekijk hieronder het aanbod:

Outlet met apparatuur

EcoKit Flex Endoscoopset

Professionele endoscoopset met half-flexibele glasvezel-endoscoop Ø 8,0 millimeter, lengte 600 millimeter met High Power led-lichtbron en transportkoffer.

 € 1.360

Outlet met apparatuur

Endoscoopset met bestuurbare tip

Professionele endoscoopset met buigbare glasvezelendoscoop en naar 2-zijden bestuurbare tip; Ø 8,0 millimeter, lengte 600 millimeter; focusseerbaar oculair; 75W Halogeen lichtbron; Systeem-draagkoffer.

 € 2.830

Outlet met apparatuur

Video-endoscoop 4,5mm MSVI

Handzame video-endoscoop met ledverlichting; diameter: Ø 4, millimeter; lengte 1,5 meter; opname van foto's en video op uitneembare SD-kaart; probe is waterdicht, bedieneenheid is spatwaterdicht.

 € 1.950
 

Outlet met apparatuur

Compleet ingericht inspectievoertuig

Compleet ingericht voertuig op basis van een Land Rover Defender 110 HT voor het inspecteren van rioolleidingen. Deze bestaande installatie heeft een handbediende kabeldrum met 250 meter kabel en is geschikt voor inspectie van leidingen diameter Ø 225 millimter tot Ø 2000 millimeter. Zowel de auto als de apparatuur zijn nauwelijks gebruikt en verkeren in een onberispelijke staat van onderhoud.


€ 47.000

Outlet met apparatuur
Outlet met apparatuur
Outlet met apparatuur

Rioolcamera Rico EAB zwart-wit

Net en goed werkend systeem met 25 meter duwkabel en 33 millimeter camerakop.

€ 950
 

Outlet met apparatuur

Recon Scout XT Robot camera

Handzame miniatuurrobot die voorziet in real-time videoverkenning van een vijandige of gevaarlijke omgeving. De constructie bestaat uit vliegtuigaluminium en -titanium en maakt de Scout zo robuust dat deze gemakkelijk door een ruit of over een muur kan worden geworpen. De XT is voorzien van Infraroodverlichting en een sterke motor en grote wielen waardoor hindernissen zoals drempels geen obstakel vormen. Kan met de handzame bedieneenheid op afstand worden bestuurd en live videobeelden van de situatie onmiddellijk versturen. Inclusief MC ontvangststation voor ontvangst van beelden op grote afstand (ca.300m). De video-uitgang kan worden aangesloten op video-apparatuur voor opname en weergave van de beelden; inclusief: High Gain YAGI antenne met statief en coaxkabels.


€ 8.970

Meer informatie over onze producten?

Vraag een demo aan

(bij u op locatie of in onze showroom)

Vraag een offerte aan